ayat

welcome to my blog ! :) hai , kalau nak tengok , tengok lha , kalau taknak pown takpe , tak kesa , ezn production
hye ! semoge gembire k ! komen larh skalie . :).

Saturday, 28 April 2012

i don't know why ??

assalamualaikum :) hye , haha !~ herm , esok dh nak lek hostel , kejap jee.. selama 3 mgu tak blex , ya allah ! terseksa giler , herm , tak suke cngt laa dok ostel lelame , klau 2 mgu tuh oke lha , haha ! mgu nieyh , akk n abg akue rmai yg blex , tpie aku malas nak keluor bilik , nanty jewk lha , herm , mud tak bape baek lha , i don't know why ?? huh~ aku tak naaak balek asrama ,,,,!! dah lha nak exam ekk , giler lha , aku nak bce buku pon tak de mud sebab anak sadere aku rmai lha , abez aku kne kacau , kejap2 brg aku ilang , diorang amek , perh ! sabo jewp , so , nty jewk lha bace , haha ! aku tak caye dah nak exam , kaler lha , aishh , ari rabu aritu kawad NGO kat ledang , prasaan nyirap at DATO' tak HILANG agie nieyh , mcam .. si....akk !! hah ? free kene maki , nyirap kod , k fine , klau mmg die yg ptot mnang , mybe tk de rezeki ataupun mybe ade hikmah laen , alhamdulillah lha dpt 6ber dua ! tpie aku kesian tngok abg azmir , yg dh penat lelah ajo , herm , cian kod at dye , harapan dye beso kod , kdg2 aku jelez gak tngok jurulatih sk sungai abong , sbb KRS diorang dpt 6be satu kn , aku pham prasaan abg azmir cmne , die pon nak gak jdik cam uh , tpie tuh lha , dh takde rezeki , nk wat camne , die sanggup siasat , sbb pengakap pon kne gak cam ppi , (^_^) , tak thu lha nak watpe agie dah , huh~ aku tetap sedih :( , ya allah ! herm , nak sangat kan 6be satu tuh , amek DATO' , amek , makan telan , ! tuh kan yg ko nak sangat sangat , akue bgie , haih , nyirap lakh , dah lha , malas nak citer pcal kola uh , alhamdulillah , syukur ! taon dpan ade , insyaallah dpat , amin !! ,, dah lha , nak cau dulu , ! dha , assalam :)