ayat

welcome to my blog ! :) hai , kalau nak tengok , tengok lha , kalau taknak pown takpe , tak kesa , ezn production
hye ! semoge gembire k ! komen larh skalie . :).

Friday, 4 May 2012

berubah ,

 assalam :)) hehe , korang , akue skunk nga cube tok berubah , aku tahu selame nieyh aku mmg salah , aku mintax maaf eyh ?? aku tak tahu apee yang aku buad , dan aku harap gak , korang sume maaf kan die , k ? sume nieyh aku yang sala , die tak sala , mybe die terpakse ikot sbb nak jage aty aku kod , HAHA ! aku terime , aku mmg salah , fine ='= , maaf kan kiteorang au ? dan , aku nieyh cume manusia biase , aku tak alim mane pon , aku cume nak jage aurat jea ,, tak alim pon , jgn pikir aku alim tau , aku tak suke korang anggap aku cam uh , haha , tak tahu lha nape , tettttt ! :) , harap korang paham ea ? timas gak sbb cube tok ubah perangai aku balek mcm dulu , hehe , ! syang kowang , muahh cked , ! <3 ,  ade sorang kawan aku nieyh swoh aku jujor at depan korang , tpie aku tak brani nak ckp , malu# aku ckp at sini jea lha ea , jujur lha , aku memang sayang die , dan aku akan cube tok kawal perasaan nieyh , aku akn cube tok kurangkan jumpe die , aku akan cube wat apee yang korang nak ? sbbnye aku tak leh wat sesuatu tu atas kehendak aku sendiri , takot ape yang aku nak wat tu salah , so , aku cube ikot korang k ? thanks agie skali , :) , die pon , klau korang betol betol kenal die , die same jex cam lakie laen , cume ade laen cket lha , aku tax tahu nak terangkan camne , HAHA ! ntah lha , agie satu , die pon bkn rpat cngt ngan dak2 pompuan , akk2 yg kenal die pon ckp yg die tuh sombong , tak , sebenarnye die tak sombong , cube korang tego die dulu , die mesti akan layan , cume klau orang uh die tak kenal , mmg lha die tak layan , haha , korang tahu kan , yg pcal nangez uh mmg salah tafsir kan ? klau nak tahu citer yg betol nye tnye lha meot , aku dah gi twu die , haha , mase citer salah uh tersebar , aku tak kuat nak betol kan , mmg dlm proses nak gi tahu citer sebenar , sorie ! ok lha , tuh jex kowt yg aku nak ckp , sbbnye lowm solat isya' nieyh , ishh3 ! k dha , assalam , jage diri , jage solat , ! take care about yourself , doakan aku ! :)
HAHA ! sje jex , amin~ insyaALLAH ,



 kene tahu tau ? kahkah#



No comments:

Post a Comment